ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus
kETFOOTPLUS?

G-voetbal

G-voetbal is een ploegsport als geen ander. Het is een voetbalvereniging die mannen en vrouwen met een beperking de kans geeft om ook in ploegverband aan sport te doen. Een prachtig initiatief weliswaar!


G-voetbal, voor iedereen?!

De G-voetbalfamilie is gericht op alle volwassenen met beperking. Ketfootplus spreekt een volledig andere groep aan, de kinderen/jongeren. Onze voetbalploeg, Ketfootplus, en de werking er rond is enkel gericht naar kinderen tussen de 6 en 18 jaar die om welke reden dan ook niet in een gewone voetbalclub terecht kunnen. Wij willen ook deze jongeren een kans geven om zichzelf te ontplooien door naast de sociale activiteiten op school ook bij een g-ploeg te kunnen horen.


G-ploeg in clubverband

Ketfootplus was één van de koplopers in de opstart van een g-ploeg voor kinderen met beperkingen die aangesloten is bij een bestaande voetbalclub. Het verschil is dat de jongeren van Ketfootplus helemaal worden opgenomen binnen de club KVC Wingene. Ze krijgen dezelfde clubtraining, evenveel kansen en een perfect uitgewerkte opleiding.


Kom je graag meer te weten over Ketfootplus? Of contacteer ons meteen!


terug

ketfoot +