ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus ketfootplus
kETFOOTPLUS?

Kinderen met een beperking


Kinderen met een beperking moeten ook de kans krijgen om zich te ontplooien en volledig uit te leven!

Bij ketfootplus zijn het net deze kinderen die zich op het voetbalveld volledig mogen uitleven. Tweewekelijks komt de hele ploeg samen om zich in de eerste plaats rot te amuseren met al hun voetbalvriendjes en te trainen om het later tot stervoetballer te schoppen. Bij de Wingense Ketfootplussers wordt sterk rekening gehouden met het clubverband. Wij functioneren niet als een onafhankelijke ploeg of club maar zijn gewoon opgenomen bij de jeugdwerking van KVC Wingene. Hierdoor kan elk kind ten volle genieten van de sport en alle sociale contacten er rond.

Kinderen met beperking? Welk soort beperkingen?

Ketfootplus is opgericht voor alle kinderen met beperking tussen de 6 en 18 jaar dat niet in een 'gewone' voetbalploeg kunnen meedraaien, om welke reden dan ook. Jongeren met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking of een motorische beperking kunnen zich bij Ketfootplus aansluiten.


De jongeren kunnen bij Ketfootplus genieten van schitterend uitgewerkte, tweewekelijkse training en tal van nevenactiviteiten. Hierbij worden ze telkens ondersteund en gemotiveerd door een grote groep gemotiveerde trainers.


Geïnteresseerd? Wij krijgen er altijd graag nieuwe vrienden bij!terug

ketfoot +