contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus contact ketfootplus
contact

Contact Ketfootplus:

marc caerels

caerels.marc@telenet.be
0468/334970

paul vergote

paulvergote@hotmail.com
0473/422698

Contact KVC Wingene jeugd:

Marc Lammerant

info@marclammerant.be

Steven Verhenne

steven.verhenne@telenet.be

Contact KVC Wingene:

Voorzitter Koen Vandewalle

Advocaat.vandewalle@gmail.com

Adres KVC Wingene:

Rozendalestraat
8750 Wingene
051 65 85 51 of 0478 577 966
kvcwingene@telenet.be

volg ons op facebook!

klik hier...

Voetballen in een ploeg was voor Michiel al lang een droom die wij niet konden waarmaken. Dus dit kon de oplossing worden. Samen met zijn vriend Arne ging hij de eerste maal naar de training van Ketfootplus te Wingene. Er waren "echte" trainers en er werd een "echte" match gespeeld. Hij had verschillende doelpunten gemaakt en hij was overgelukkig. Zijn grote droom was in vervulling gegaan.

Michiel gaat nu al enkele jaren naar Ketfootplus met als gevolg dat hij een ganse vriendenkring erbij heeft gekregen, wat voor dergelijke kinderen zeker niet evident is. Het mag gezegd worden dat de trainers enorm werken aan de goede mentaliteit en leuke sfeer. Hij is tevens een groot voetballiefhebber geworden en verlangt naar iedere activiteit van zijn voetbalploeg.

ketfoot +